SAGT OG SKREVET OM "It will still be there"


…Debutanten presenterer seg med et album med flere gode, melodiøse sanger som passer i samlebegrepet visepop. Solon har selv vært med og skrevet alle de elleve sangene på albummet. Resultatet er jevnt over bra, og flere av sangene og tekstskildringene har et anstrøk av melankoli.
Musikalsk er Solon inspirert av engelsk musikk, og det høres spesielt på «Send me a dream» og «The barrell of the night». Debut-albummet viser en artist som har god formidlingsevne og skriver trivelige sanger.
Kurt Bakkemoen - VG


Vestkyst-vakkert
…Skiva er gjennomført og solid, med klare vestkyst-referanser. De som kjenner musikkstilen vet da at det er vakkert og velspilt. Solon synger og skriver det aller meste, og vokalen er faktisk et av albumets sterkeste kort. Det er snilt og betagende på samme tid……….
Min favoritt etter et par gangers gjennomhøring er ”Calling”, som er en riktig innsmigrende og vakker liten sak….
Tore Østvold -Moss avis.


Solon med trøkk på hjemmebane
Han har en stemme som er klokkeren, den bærer godt og holder både i toneleie og i styrke. Han kan være rå i røffe partier og han er var og stemningsfull i de spede partiene. Han har selv skapt sin musikk og han har truffet godt i forhold til egen stemmeprakt.
Steinar Flasnes (Namdals Avisa)


Åndelig touch
Solon er en ny norsk artist. I alle fall er Solon ny for meg. At mannen har solid musikalsk bakgrunn, er det ikke tvil om. Både han selv og hans musikere er gjennomført gode.
Solon har en lekker stemme,……… Musikken beveger seg i et land mellom ulike genre: En dose pop, en dose vise og en liten dose country.
Det er velprodusert og vil garantert treffe de lyttere som våger å plukke opp en plate fra en ny, norsk artist.
Desirèe Grandahl (Fredrikstad Blad)
Copyright 2012 Double Lion Music._.___Design og utvikling: Thomas, Defrost Design.